المقادير:
2 كوب سميد ناعم-1 كوب حليب بودرة-1 كوب سكر ناعم الحبيبات-1/4 كوب جوز هند ناعم-1 رشة صغيرة ملح-1 1/2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر-1/2 كوب زبدة لينة-1 كوب قشطة-1 ملعقة صغيرة ماء ورد
الحشو
2 كوب قشطة-1 ملعقة صغيرة ماء ورد-شربات-فستق مطحون-جوز هند
الطريقة:
الفرن شغال علي 180
اجيب وعاء اضع به السميد والحليب البودرة وجوز الهند والبيكنج بودر والملح والسكر والزبدة وماء الورد والقشطة ونقلبهم كويس مع بعض ونعجنهم باليد كويس واجيب نصها وافرده في طبق الفرن واسوي سطحها
وبعدين نجيب القشطة بتاعت الحشو واقلب عليها ماء الورد ونضعهم في صينة الفرن ونفردهم علي العجينة واحاول ما اوصل للاطراف واضع بقية البسبوسة واسوي سطحها وادخلها الفرن تقريبا علي 25 دقيقة
لما تخرج ارشها بالشربات السخن ونرش عليها الفستق ونرش جوز هند